Inno Tähismaa • 30. august 2001 kell 12:50

?migunide esindaja: me ei võta ära noorsuusatajate raha

Õdede ?migunide suusatiimi esindaja Kristjan Thor Vähi ütleb avalikus teates, et tiimil pole kavatsust võtta ära noorsportlaste raha.

Järgneb refereering:

Oleme üllatunud ja nõutud Eesti Suusaliidu tänastest negatiivsetest kommentaaridest Eesti Päevalehes, mis heidavad alusetult varju ?migunide suusatiimile. Me lükkame kategooriliselt ümber väite, nagu sooviks ?migunide tiim noorsportlastelt ära võtta nende sponsorraha ega ole huvitatud noortespordi toetamisest.

?migunide suusatiim peab noortespordi arengut erakordselt oluliseks. Oleme omaalgatuslikult juba varasematel hooaegadel toetanud noorsportlasi nii rahaliselt, kui ka hea nõuga. Toetame ESLi algatust eraldada 17% sponsorsummadest noortespordile ja rahvusvahelise koostöö arendamisele.

Tänane Eesti Päevalehes ilmunud artikkel on ilmselgelt avalikkust eksitav ja heidab kahetsusväärselt varju nii meile kui ka kogu suusaspordile.

Eesti Suusaliit ja ?migunide tiim jätkavad läbirääkimisi käimasolevat hooaega puudutavate lepingute üle. Meie arusaamist mööda on osapooled leppele lähedal ja usume, et lepingute sõlmimiseni jõutakse pärast ESLi juhatuse esimehe Jaanus Pullese naasmist Eestisse.

Ühtlasi teatame, et me ei kavatse mingil juhul kolida Lätti ning soovime ka edaspidi esindada oma kodumaad ? Eestit.

Hetkel kuum