Peeter Luige kaubamaja avab Tartus uksed septembri lõpus

Inno Tähismaa 30. august 2001, 11:55

Endise Rae- ja Forekspanga suuromaniku Peeter Luige kaubamaja avab Tartus uksed tänavu 28. septembril.

Kaubamaja asub Tartus Turu 14 (bussijaama lähedal) ja selle nimi on Zeppelin.

Keskuse esindaja teatel paiknevad kahel korrusel ligi 8000 m² poed nagu Tiimari, Novalux, Sportland, Hawaii Express, Kangas ja Nööp, Sunorek, 1001 Kodumasinat, Rohupood, Säästumarket, kokku 23 firmat. Kohapeal on pangaautomaadid ja videolaenutus. Lisaks saab avatavas uues kaubanduskeskuses kohvi juua ning kohapeal valmistatud saiakesi nautida.

Kaupluse juures on parkla ligi 300 kohaga.

Maja haldab ja maja omanik on AS Masterlan, mille omanik on AS Rabati, mille omanik on Peeter Luik. Maja on projekteerinud arhitekt Vahur Sova ja peatöövõtja on AS KMG Ehitus. Maja läks maksma 50 miljonit krooni.

Peeter Luik ütles, et pärast pangandusest lahkumist on ta tegelenud kinnisvara-arendusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing