Pro Kapitali juhid on iga-aastasel Preatonaazhil

Inno Tähismaa 30. august 2001, 16:16

Pro Kapitali ja kõigi teiste Ernesto Preatoni ettevõtete juhid kogunevad neil päevil Preatoni mõisa Itaalias, et osaleda iga-aastasel Preatoni pere kokkutulekul ehk nn Preatonaa?il.

Ühe Preatoni tegevusega kursis oleva allika väitel kogunevad igal aastal augusti lõpus Preatoni pere meessoost liikmed Itaaliasse, et seal pidada sportlikke suvemänge, mille nimeks on Preatonaa?. Perre kuuluvad Preatoni juhitavate ettevõtete juhid.

Sellega seoses on teel Itaaliasse ka Pro Kapitali juhid Andrus Laurits ja Aivar Pihlak. Lauritsalt ega Pihlakult polnud võimalik kommentaari saada. Laurits ja teised Preatoni lähimad töötajad eestis on puhkusel kuni 5. septembrini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing