Presidendi valib valimiskogu

31. august 2001, 00:00

Eesti ajaloos ilmselt esmakordselt otsustatakse riigi tuleviku üle vallavolikogude koosolekutel ja kohalike parteirakukeste nõupidamistel ja mite keegi ei tea, milline meelsus 20. septembril Estoniasse kogunevate omavalitsuste esindajate seas kõige valdavamaks osutub. Tollane välisminister Siim Kallas oli mures ? Reformierakonnal polnud oma presidendikandidaati. ?Me ei ole suutnud nii ilmetut inimest leida, kes läbi läheks,? kõlas temalt laenatud ärilause viis aastat tagasi.

Hetkeseis: Ajalugu kordub: Eesti presidenti teevad taas presidendimehed. Aga seekord on ka Reformierakonnal oma kandidaat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing