Sisekonservant aitab mootoril talvituda

ÄP 31. august 2001, 00:00

Mõne nädala pärast müügile jõudev CRC uus toode peaks valmistama headmeelt paljudele neile, kes omavad mõnda vana sõidukit, millele vaid suviti hääles sisse lüüakse, või kes lihtsalt ei soovi talvel oma autoga sõita. Tegemist on mootori sisemise konserveerimisvahendiga, mis aitab mootoril talve üle elada ilma, et tekiks hirmu sisemise korrosiooni pärast.

Õli kasutamine on lihtne: teda tuleb pihustada töötava moootori karburaatorisse seni kuni mootor seiskub, hiljem võib lisada seda veel ka küünlaaukudest. Õli valgub töösoojas mootoris ühtlaselt laiali ning jahtudes tekitab kaitsva kihi, mis ei lase niiskust metallosadele ligi. Konserveerimisvahendit lasta ka mootori välisküljele ja seda eeskätt niiskuse eemale tõrjumiseks, näiteks mootorsaanidel.

Konserveerimisvahend jõuab müügile 330 ml aerosoolpakendis ja tema orienteeruv poehind saab olema 100-105 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing