Mõjukaimad naisjuhid

ÄP 03. september 2001, 00:00

Naistegevjuhiga ettevõtete TOP 25
25 edukamat naistegevjuhiga ettevõtet selgitas Äripäev välja nelja näitaja põhjal: ettevõtte 2000. aasta realiseerimise netokäive, puhaskasum, käiberentaablus ning töötajate arv. Moodustus neli edetabelit. Kohad pingeridades andsid igale ettevõttele tema kohale vastava arvu punkte, mille liitmisel saadi ettevõtte koondpunktisumma. Võitis ettevõte, kes sai kõige vähem punkte.

Naistegevjuhiga riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutuste TOP 25
25 edukamat naistegevjuhiga asutust selgitas Äripäev välja kahe näitaja põhjal: asutuse 2001. aasta eelarve ning töötajate arv 2000. aasta lõpus. Moodustus kaks järjestust. Kohad tabelites andsid igale asutusele tema kohale vastava arvu punkte, mis liideti, ning võitis kõige vähem punkte saanud asutus.

___________________________________________

Tallinna Lastehaigla peaarst Merike Martinson hoiab silma peal haigla majandus- ja finantstegevusel, ühtlasi praktiseerib arstina iga päev ühes vastutusrikkamas osakonnas, intensiivravis.

___________________________________________

Paljud majandusinimesed pidasid Eesti paberitööstuse tuhast tõusmist võimatuks, ometigi sai sellega hakkama praeguse Horizon Tselluloosi ja Paberi ASi tegevjuht ?anna Botvinkina. Kuus aastat tagasi oli 3500 elanikuga Kehra linna tulevik väga ebamäärane, praegu on ligi 600 töötajaga Horizoni vabrik suurim tööandja ja maksumaksja oma piirkonnas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing