Parteistuv direktor lahkub riigikontrollist

03. september 2001, 08:44

Loodava uue partei Res Publica üks juhte Ken-Marti Vaher lahkub riigikontrolli direktori ametist, kirjutab Eesti Päevaleht.

Septembri lõpust ametist lahkuv riigikontrolli nn teine mees Vaher hakkab Eesti Päevalehe andmetel ametlikult tööle Res Publicas eesmärgiga luua detsembris toimuvaks erakonna asutamiskongressiks võimalikult hästitoimiv parteiaparaat.

Vaheri lahkumisega soovib Res Publica ära hoida teiste erakondade, eeskätt kolmikliidu süüdistusi riigikontrolli liiga suurest seotusest Res Publicaga, sest peale Vaheri kuulub Res Publicasse riigikontrolli ühe teenistuse juhataja Aivo Vaske, samuti lävib Res Publicaga tihedalt riigikontrolör Juhan Parts.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing