Bussifirmad on pahased

04. september 2001, 00:00

Eestis reisijateveoga tegelevad bussifirmad taunivad maanteeametit, kes nende arvates ei korralda piisavalt hästi teede remonti ja põhjustab busside hilinemisi ning ümbersõite, mis tekitab firmadele lisakulutusi.

Hetkeseis: Maanteeameti kodulehekülg ütleb, et 2001 aastal, kus esmakordselt on maanteeameti koondeelarve üle ühe miljardi krooni, suunatakse teetööde põhirõhk tähtsamatele riigimaanteedele. Tallinn-Narva, Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa ja Tallinn-Pärnu-Ikla maanteedel on kavandatud kokku üle 170 km taastusremondi- ja ehitustöid.

Tõsi, talvel tegeldi teede- ja sideminister Toivo Jürgensoni eestvõttel ka küsitava väärtusega teede ehitamisega Kagu-Eestis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing