Endisest BMW juhist saab tõenäoliselt Volkswageni juhatuse esimees

05. september 2001, 10:09

Euroopa suurim autotootja Volkswagen nimetab tõenäoliselt reedel kompanii uueks juhiks BMW endise juhatuse esimehe Bernd Pischetsriederi, kirjutab Financial Times.

Kompanii esindajad keeldusid eile kommenteerimast Dresdenis toimuva nõukogu koosoleku päevakorda, kuid arvatakse, et Volkswagen soovib juba kuid kestnud spekulatsioonid kompanii uuest juhist lõpetada enne järgmisel nädalal algavat Frankfurdi automessi.

Praegune juhatuse esimees Ferdinand Piech (kes on muuseas sportautode 'isa' ja VW Põrnika looja Ferdinand Porsche lapselaps) astub järgmisel aastal seoses pensionile minekuga juhatuse esimehe kohalt tagasi ning hakkab nõukogu esimeheks. Piech kutsus Pischetsriederi Volkswagenisse möödunud aastal pärast, seda kui viimane lahkus BMWst.

Pischetsriederi vastutusalasse kuulus Volkswagenis Seati kaubamärk ja toodangu kvaliteet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing