TV1 ootab omanikelt lisaraha omakapitali jaoks

05. september 2001, 08:35

Reklaami vähesuse tõttu miinusesse sattunud omakapitaliga TV1 tegevjuht Rait Killandi loodab, et telejaama poolakatest omanikud panevad omakapitali puudujääva summa ja telekanal võib jätkata, kirjutab tänane Õhtuleht.

Samas TV1 töötajate seas ringleb juba kuu aega jutt, et telekanalile otsitakse ostjat.

Õhtulehe andmetel on TV1 nõukogu koosolek Tallinnas 18. septembril, mil otsustatakse, kas telejaam jätkab ja kas omanik Polsat tõstab omakapitali nõutud tasemele. Rait Killandi ei usu omanike raskusi. 'Polsati aastakäive on 150 miljonit dollarit,' teab Killandi. Samas ta möönis Õhtulehele, et tal pole omanike tegevusest infot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing