Randpere hakkab juhtima välisinvesteeringute agentuuri nõukoda

06. september 2001, 15:11

EAS Välisinvesteeringute Agentuuri (EIA) nõukoja esimesel koosolekul valiti nõukoja esimeheks IBM Eesti juhataja Valdo Randpere ning aseesimeheks KPMG juhtiv konsultant ja agentuuri kunagine direktor Jüri Sakkeus, teatas agentuur oma pressiteates.

Nõukoja põhirolliks on tagasiside andmine agentuuri senisele tööle ja Eesti investeerimiskliima olukorrale ning soovituste andmine EIA uute tegevussuundade ja strateegiate väljatöötamisel.

EIA 10-liikmelise nõukoja liikmeteks on lisaks Valdo Randperele ja Jüri Sakkeusele ka majandusministeeriumi nõunik Maria Alajõe, NRG Eesti direktor Hillar Lauri, Tallinna Sadam asepresident Erik Sakkov, KPMS suhtekorralduskonsultant Ulli Sats, vandeadvokaat Aku Sorainen, JOT Automation Eesti president Pekka Törmikoski, IT konsultant Linnar Viik ja rahandusministeeriumi nõunik Madis Üürike.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing