Algab võistlus "Enne targaks, siis rikkaks"

07. september 2001, 10:00

Rahandusministeerium korraldab koostöös Tallinna Väärtpaberibörsiga 10.-30. septembrini esseevõistluse 'Enne targaks, siis rikkaks', mille eesmärgiks on innustada kooliõpilasi arutlema raha väärtuse ja selle mõistliku paigutamise teemadel, kirjutatakse pressiteates.

Esseede hindamine toimub kahes vanusegrupis: 6.-9. klass ja 10.-12. klass. Oodatud on ka venekeelsed esseed.

Esseede teemadeks on: Kõige paremini kulutatud 100 krooni minu elus; Kui mul oleks miljon krooni; Minu tulevane ettevõte börsil; Raiskamine ja kokkuhoid minu kodulinnas; Kiri rahandusministrile; Väärtpaber - väärt paber; Ise teenin, ise kulutan; Enne targaks, siis rikkaks.

Võitjate autasustamine toimub 20. oktoobril Tallinnas, Rahvusraamatukogus messil 'Rahakompass 2001'.

?ürii tööd juhivad rahandusminister Siim Kallas ja Tallinna Väärtpaberibörsi juhatuse esimees Gert Tiivas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing