Sulev Oll • 7. september 2001 kell 6:58

Balti Laevaremonditehasel 35 tütarfirmat

Hiljuti Leedus sealse juhtiva laevaremonditehase ostnud Balti Laevaremonditehasel on kontserni juhatuse esimehe Fjodor Bermani andmetel 35 tütarfirmat, mis asuvad nii Eestis, Lätis, Leedus kui Kaliningradi oblastis.

Firmad tegelevad nii metallitööde, gaasi müügi kui muude aladega.

Tallinnas asub 26 tütarfirmat, milledeks on Elme Eme AS, OÜ BLRT Transiit, OÜ Vene-Balti Sadam, OÜ BLRT Rekato, OÜ BLRT Umeks, OÜ BLRT Eko, OÜ BLRT Laevaremonditehas, OÜ BLRT Marketex, OÜ Refonda, AS Balpada, OÜ Tehnomet, OÜ Valgekaru, AS Baltic Premator, AS Elme Messer Gaas, AS ERA Grupp EV, OÜ BLRT Raamatupidamiskeskus, OÜ BLRT IK, OÜ BLRT Kinnisvara, OÜ BLRT Tervisekeskus, AS Aspidora, OÜ Scanbal, OÜ Baldiw, OÜ Elme Metall, OÜ Elme tehnokontrollikeskus, OÜ Elme Trans ja OÜ Elme Masinaehitus.

Kõik ülalloetletud firmad asuvad Balti Laevaremonditehase AS territooriumil aadressil Kopli 103.

Hetkel kuum