AOL teeb AT&T Broadband`ile pakkumise

10. september 2001, 10:27

AOL Time Warner tegi USA suuruselt esimesele kaabeltelevisiooni ettevõttele AT T Broadband pakkumise, teatas pühapäevane Wall Street Journali webilehekülg, viitades läbirääkimises osalevale anonüümsele allikale.

AOL on teinud kaabeltelevisiooni ja telekomigigant AT T divisjonile AT T Broadband ettepaneku ühineda oma Time Warner`i meelelahutusprogrammiga, millega AT T teeb juba koostööd, teatas Wall Street Journal.

Tehingu kohaselt jääb AOL`ile 40% ja AT T`le 60% uuest ettevõttest.

AOL ja AT T vahel algasid läbirääkimised juulis, kui AT T juhatus lükkas tagasi vaenuliku ülevõtmispakkumise Comcast Corp.`i poolt, mille tulemusena viimane pakkus AT T Broadband`le 44,5 mld dollari suurust aktsiate vahetustehingut.

Kui tehing läheb läbi võib AOL`i pakkumine tekitada regulatiivseid probleeme, kuna tehing teeb temast suurima USA kaabeloperaatori.

AOL Time Warner Cable on praegu suuruselt teine USA kaabeloperaator koos 12,7 mln kliendiga, jäädes maha vaid AT T Broadbandist, kellel on 13,7 mln klienti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing