Mart Opmann: olen aktsiatega plussis

10. september 2001, 13:51

Eesti Telekomi väikeaktsionär, endine rahandusminister Mart Opmann ütles, et vaatab Telekomi aktsia langust rahuliku pilguga, kuna ostis aktsiad suhteliselt soodsa hinnaga ning loodab, et hind alla 40 krooni ei kuku.

Opmannil on 12 000 Eesti Telekomi aktsiat, aktsiapaki väärtus on praeguse seisuga 540 000 krooni. 'Ostsin 5000 aktsiat 45,5 krooniga ja 7000 aktsiat 50 krooniga tükk,' rääkis Opmann. 'Kui ma oleks neid ostnud 70 või 80 krooniga, siis oleks kindlasti mures, aga kuna mul on ka muid investeeringuid, olen praegu plussis.'

Opmann ütles, et ta ei kiirusta Telekomi aktsiaid müüma, vaid ootab paremaid aegu. 'Ma pole kunagi nii tegutsenud, et täna ostan ja homme müün,' selgitas ta. 'Ei usu, et aktsiahind alla 40 krooni läheb ning kui tulevad head majandustulemused, siis kindlasti hind tõuseb.'

Opmann ütles, et Telekom võiks aktsionäridele anda selgemaid lubadusi, samuti peaks kaaluma kevadel väljaöeldut, et riik võiks loobuda osalusest Telekomis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing