Moskva maksuinspektsioon ihub Venemaa energiasüsteemide varale hammast

10. september 2001, 14:14

Moskva maksuinspektsioon nr.40 tegi otsuse Venemaa ühiste energiasüsteemide (RAO EES Rossii) käest eelarvesse ja maateedefondi maksmata maksude sissenõudmisest, teatab Interfax viitega informeeritud allikale Moskva maksuorganites.

Allikas selgitas, et maksuorganid võivad võlglase vara võlgade katteks välja nõuda. Kohtuametnikud panevad võlgniku omandi aresti alla, realiseerivad selle ja saadud vahendid saadavad eelarvesse võlgade katteks. Missuguse vara nad arestivad, otsustavad kohtuametnikud ise, maksuametile on tähtis vaid võlgade likvideerimise fakt ise.

Summat, mida RAO EES"ilt tahetakse, ei ole avalikustatud. Justiitsministeeriumist kinnitati maksuinspektsiooni otsuse kättesaamist, kommenteerides, et praegu pole nendepoolset otsust veel tehtud.

RAO EES kinnitas samuti informatsiooni ja teatas, et otsuse vastu on juba protestistud. Venemaa ühiste energiasüsteemide võlgnevus Moskva eelarvesse ja territoriaalsesse maanteefondi on umbes 2,2 mld rubla.

<#NTV.ru=http://www.htb.ru/finance/10Sep2001/ees.html>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing