Tallinn hakkab elanikelt koguma ohtlikke jäätmeid

10. september 2001, 11:58

Tallinna Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti teatel toimub kuni 13. septembrini koostöös jäätmekäitlusettevõttega AS Kesto elanikelt ohtlike jäätmete kogumise kampaania, teatas Raepress.

Ettevõtmine saab alguse Pirita linnaosast. Esimene vastuvõtt toimus Miiduranna kaupluse juures kell 9, seejärel kell 10 Pirita kaupluse parklas. Kell 11 algab ohtlike jäätmete vastuvõtt 'Kalevi' Auto-motoklubi juures Kloostrimetsa tee 56a, kell 12 Kose kaupluse juures Vabaõhukooli tee 16, kell 13 Maarjamäe kaupluse juures Urva 5.

Homme kogutakse ohtlikke jäätmeid Kristiine ja Haabersti linnaosas - kell 9 Tondi tänava ja Linnu tee ristmikul, kell 10 Mustõe Autobaasis Mustjõe 39, kell 11 Rocca al Mare Kaubanduskeskuse juures, kell 12 Kakumäel busside lõpp-peatuses ning kell 13 AS Autoviimistlus juures Paldiski maantee 125.

Kolmapeval ja neljapäeval toimub ohtlike jäätmete kogumine valdavalt Nõmmel.
Vastavalt 22. augustil sõlmitud lepingule finantseerib Säästva Arengu ja Planeerimise Amet kampaania maksumuse teenustasu osa 29 400 krooniga, samuti jäätmekäitluse osa, mille eest tasumine määratakse eraldi lepinguga.
Ohtlikke jäätmeid võetakse elanikelt vastu tasuta ühtekokku 18 erinevas kohas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing