Tallinnas tuleb mess kinnisvara haldamisest

10. september 2001, 14:32

20. ja 21. septembril toimub Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu (EKHHL) topeltüritus, mis koosneb konverentsist 'Hüvasti majavalitsus' ja messist 'Kinnisvarahaldur - 2001'.

EKHHL-i juhatuse esimees Jüri Krööström märkis, et ettevõtmine on suunatud eelkõige kinnisvaraomanikele, vajalikku teavet saavad sealt ka korteri- ja elamuühistute liikmed ja kinnisvara haldus-hooldusteenust kasutavad majaomanikud.
Kröönströmi sõnul on EKHHL koostöös tallinna Tehnikaülikooli ja Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga valmis saanud kinnisvara korrashoiu tagamise tegevusstandardi, mis praegu on kooskõlastamisel Eesti Standardikeskuses. Avalikkuse ette jõuab kinnisvara korrashoiu standard pärast 1. oktoobrit.

Hinnanguliselt tegutseb Eestis kuni 250 kinnisvara halduse ja hooldusega tegelevat firmat, EKHHL koondab neist 65 ettevõtet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing