Uus andmevahetussüsteem kiirendab tolliprotseduure

11. september 2001, 10:07

Teede- ja sideministeeriumi initsiatiivil töötatakse välja kaubaveo logistika elektroonilist andmevahetussüsteemi, mis ellurakendumisel kiirendab piiri- ja tolliprotseduure ning tõstab kaubaveo logistika uuele tasemele.

Kolmapäevasel esitlusel tutvustatakse projekti eesmärke, mahtu, teostamise ajagraafikut ja tehnilist lahendust, samuti kogu projekti kasulikkust nii ettevõtluskeskkonna kui riigi seisukohalt.

Projekti esitlevad teede- ja sideminister Toivo Jürgenson, ASi EDI Vektor juhataja Priit Põdra, AS Helmes juhatuse esimees Jaan Pillesaar ja Deloitte Touche Eesti esindaja Tiit Järve. Kohal viibib ka Tolliameti peadirektori asetäitja Rein Velling, samuti sise- ja põllumajandusministeeriumi ning piirivalveameti esindajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing