Kooliminejad enam arvuteid ei taha

ÄP 13. september 2001, 00:00

Mitmete arvutitootjate sõnul on selle aasta august olnud tavatult vaikne. Enamasti on siis ostetud arvuteid kooliminejatele ja ka firmad on pisut arvutiturgu oma ostudega elavdanud, sel kuul oli kõike seda tootjat rõõmustavat sebimist vähem.

Pentium III protsessori paljutõotav tulevik ähvardab sel aastal lõppeda. Kui veel aasta tagasi ennustati talle suurt edu Celeroni väljavahetamisel, siis nüüd müüakse selle põlvkonna Inteli protsessoreid vähem ja neid pole ka tulevikus võimalik uuendada. Peale on tulemas ka Pentium 4 protsessoripõlvkond, mis maksab juba vähem kui eelkäija. Aare Rits Spin TEKist ütles, et Pentium 4 arvuti saab juba kätte 10?13 000 krooniga, mis on ärikasutajale täiesti vastuvõetav hind. Kuna Eesti ostja on väga hinnatundlik, siis ostetakse endiselt kõige rohkem Celeron protsessoriga arvuteid, mis on pisut odavamad kui Pentium 4.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing