Äripäeva Kirjastus jäi augustis väikesesse miinusesse

Raimo Ülavere 13. september 2001, 12:03

Äripäeva Kirjastus jäi augustis 85 611 krooniga miinusesse, kirjastuse tulemusele avaldas mõju ettevõtetele suunatud reklaamituru aeglane käivitumine suveperioodi järel, teatas kirjastuse finantsdirektor Toomas Truuverk.

Äripäeva Kirjastuse käive oli augustis 6,39 miljonit krooni. Möödunud aasta augustis sai kirjastus 805 000 krooni kasumit ja käive oli 6,52 miljonit krooni. Augustis jäid kirjastuse tulemused esmakordselt sel aastal kuu lõikes möödunud aastale alla.

Augustikuine reklaamimüük ületas juulikuist vaid napi poole miljoni võrra. Eelmisel aastal oli sama vahe näiteks 1,8 mln krooni. Mitmed kliendid lükkasid oma kampaania alguse sügisesse.

Septembrikuu müüginäitajad on Truuvergi sõnul praeguse informatsiooni põhjal head. 10. septembri seisuga oli septembrisse reklaami müüdud 31,7% enam kui eelmisel aastal ja müügieelarve oli täidetud 101,4%lt.

Kaheksa kuu kokkuvõttes püsib Äripäeva Kirjastus endiselt heal joonel ? käibekasv võrreldes 2000. aastaga ligi 24% ja kasumi kasv 3,6 korda. Kaheksa kuu kasum oli 11,56 miljonit krooni ja käive 66,27 miljonit krooni.

Äripäeva Kirjastuse kasumiprognoos selleks aastaks on 20 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing