Täisteenindusrent saadaval ka väiksemates firmades

ÄP 14. september 2001, 00:00

Lisaks suurematele täisteenindusliisingut pakkuvatele ettevõtetele, nagu AVIS, Balti Autoliising, Budget jne, on Eesti turul ka pisut tagasihoidlikuma autopargiga ettevõtteid, kes pakuvad täisteenindusrenti. Näiteks veidi üle aasta tegutsenud AS Corporent, mille autoparki kuulub üle 150 auto.

Corporenti pakutava paketi sisse mahub autodokumentide vormistamine, kohustuslik ehk tavaline liikluskindlustus, vabatahtlik ehk kaskokindlustus (kindlustatud riskide puhul, nagu liiklusõnnetus, loodusõnnetus, tulekahju ja vandalism, on omavastutusmäär 3000 kr), kahjujuhtumite käsitlemine, kliendi esindamine kindlustusseltsis, talverehvide ja suverehvide vahetamine ja hoidmine, korralised hooldused, mootorsõiduki aastamaksu tasumine, asendusauto (vastavalt lepingule), ARKi pakett: autoapteek, jms, tehnilise ülevaatuse korraldamine, 24tunnine tasuta autoabiteenus (kehtib Peugeot? puhul), notariaalse volituse vormistamine, kui klient soovib välismaale sõita jne. Igal kliendil on oma kliendihaldur.

Näiteks Peugeot Partner väikekaubiku rendi puhul maksab see kõik kokku 5100 krooni kuus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing