Ühest Norra-reisist nii palju järeldusi?

14. september 2001, 00:00

Lugupeetud kommenteerija! Pean ütlema, et oma Norra reisil teil ei vedanud kämpingutega (vt ?Harjumatu heaolu Põhjala, eriti Norra moodi?, 11.09.). Mina elan Norras ja olen palju kämpigutes ööbinud ja kordagi pole sellist ette juhtunud. Söögikohti pole sellepärast, et norrakatel pole sellist traditsiooni väljas söömas käia. Praegu veel tehakse tööle või matkale minnes võileivad kaasa. See on nende sisseharjunud tava mitte ebasõbralikkus turistide vastu. Siin pole midagi kokkuhoiuga tegemist. Du?id on kogu Euroopa kämpingutes sama re?iimiga, et vahepeal kinni keerata ei saa. Ainuke, millega ma kommentaaris nõus olen, on suitsetamine. See on tõesti massiline igal pool.

Mul on kahju, et te ühe ebaõnnestunud reisi põhjal nii palju üldistusi tegite.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing