E-Kindlustus alustas liikluskindlustuse müüki

14. september 2001, 09:08

E-Kindlustuse internetileheküljel www.e-kindlustus.ee on alates tänasest võimalik sõlmida Sampo Eesti Varakindlustuse, ERGO Kindlustuse, Inges Kindlustuse ja Salva Kindlustuse liikluskindlustuse ning rohelise kaardi poliise, teatas E-Kindlustus.

E-Kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul võimaldab juunis kehtima hakanud liikluskindlustuse seadus kindlustusseltsidel ise määrata liikluskindlustuse tariifid ja juba praegu on hindades päris olulised vahed.

?Meie võimaldame enne liikluskindlustuse lepingu sõlmimist võrrelda seltside hinnapakkumisi ja see on kliendi jaoks väga oluline, kuna tähendab reaalset rahalist kokkuhoidu,? märkis Rossar. Ta lisas, et enam ei ole võimalik üheselt öelda, millises seltsis on liikluskindlustus kõige odavam, vaid see sõltub väga mitmest parameetrist. Näiteks on üks kuu kestva poliisi tegemine kõige odavam ühes seltsis, samas aastase poliisi sõlmimine soodsam teises seltsis.

Täiesti uudse teenusena on E-Kindlustuse leheküljel võimalik sõlmida rohelise kaardi poliisi. Roheline kaart on üleeuroopaline liikluskindlustus ja kohustuslik kõigile, kes autoga välismaale sõidavad. Juunis kehtima hakanud liikluskindlustuse seadus sätestab, et rohelise kaardi poliisi saab klient sõlmida ainult selles kindlustusseltsis, kus on tehtud tema kehtiv liikluskindlustuse tavaleping. See võib põhjustada kliendile suuri ebameeldivusi, kui ta loodab näiteks rohelise kaardi poliisi teha piiripunktis, kus ei ole selle kindlustusseltsi kontorit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing