Geenifoorum: lihtsalt sõnastatud idee äratab investoris huvi

14. september 2001, 15:07

Riskikapitalistiga kohtudes formuleerige oma idee nii lihtsas sõnastuses, kui võimalik, soovitas biotehnoloogiafirmasid kapitali kaasamisel nõustav USA advokaat Stanford (Ford) N. Goldman täna Tartus toimuval geenifoorumil.

?Peate suutma äratada oma idee vastu huvi poole kuni pooleteise minuti jooksul,? jagas N. Goldman nõu. ?Hiljem on aega pikemalt seletada.?

N. Goldmani sõnul peaks eduka aktsiaemissioonini jõuda tahtval kõrgtehnoloogia firma juhil olema nimekiri isikutest, kellega vaja suhelda. ?Haarake kaasa oma ala spetsialiste ? pankureid, analüütikuid ?, kes mõistavad teie tehnoloogilise platvormi jõulisust,? lisas N. Goldman.

Eesti Geenivaramu projekti finantseerimist ei soovinud N. Goldman pikemalt kommenteerida. ?Projekti eestvedajad on idee väga põhjalikult läbi mõelnud ning loodetavasti saab neil olema edu,? sõnas N. Goldman.

Eile õhtul alanud ja homme õhtul lõppeval geenitehnoloogia foorumil tutvustavad mainekad teadlased inimese genoomi järjestuse määramise uusi võimalusi. Mitmed ettekanded käsitlevad erinevate haiguste geneetilisi põhjuseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing