Mart Laar lubab salaviinamüüjate karmi kohtlemist

14. september 2001, 07:21

Pärnumaa salaviinatragöödia tulemusena valmistab valitsus ette salaviinavastase võitluse jätkuprogrammi, peaminister Mart Laar lubab, et kõiki järelevalvestruktuure kaasates jätkata jõuliselt salaviinaga hangeldajate otsimist, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Eesti meditsiinitöötajad, päästetöötajad ja politsei on teinud väga head koostööd,? räägib Mart Laar intervjuus Eesti Päevalehele. ?Tänu viimaste päevade ulatuslikele politseireididele on hullem ära hoitud. Sadade liitrite metanooli konfiskeerimine ei ole veel lõplik lahendus, ent politsei on lubanud operatsioone jätkata. Pisut nõrgem lüli selles ahelas on aga olnud kohalikud omavalitsused ning nende koos tegutsemise soov ja valmidus eelpool nimetatud struktuuridega võiks parem olla.?

?Riigiprokuratuuri töö on nüüdsest korraldatud nii, et ei tekiks enam organisatsioonilisi takistusi läbiotsimistaotluste sanktsioneerimiseks,? ütleb Laar. ?See omakorda peaks hõlbustama politsei tööd. Jah, see tähendab, et politsei jätkab jõuliselt salaviinaga hangeldajate otsimist. Jah, see tähendab ka seda, et valitsus ei kavatse probleemi ohjamist kaugesse tulevikku lükata, vaid peab vajalikuks juba lähipäevil panna paika sellekohase võitluse jätkuprogramm, mille täitmisse oleksid kaasatud kõik riigi järelevalvestruktuurid.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing