Ericsson vahendab Regio tarkvara

19. september 2001, 15:28

Soome börsifirma Done teatas eile börsile, et nende tütarfirma Reach-U Solutions ja Ericsson on sõlminud lepingu, mille kohaselt lülitatakse Ericssoni globaalsesse müügivõrku Tartu firmas Regio välja töötatud mobiiltelefonide positsioneerimise tarkvara.

?Kliendile on väga oluline, et Ericsson hooldab ka ööpäevaringselt meie tooteid,? ütles Reach-U Solutionsi positsioneerimise juht Teet Jagomägi. ?Leping Ericssoniga tõstab meie usaldusväärsust ning annab konkurentsieelise.?

Jagomägi andmeil on sarnaseid lepinguid Ericssoniga sellel alal väga vähestel firmadel. ?See on suhteliselt kitsas klubi, kes sellist asja nautida saab,? lisas Jagomägi.

Jagomägi sõnul on Reach-U Solutions leidnud oma toodetele Ericssoni abil huvilisi igas maailmajaos, esimesed prooviinstallatsioonid on juba käimas.

Soome e-ärirakenduste looja Done, kellega Regio aasta tagasi ühines, jaguneb alates 1. oktoobrist kaheks firmaks, millest ühe ? Mgine Holding Oy ? koosseisus jätkab Regio mobiilside positsioneeerimise edasiarendamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing