Mõõdukad jätavad Tarandi pooldajatele vabad käed

19. september 2001, 12:27

Juhindudes koalitsioonierakondade ümarlaua kokkulepetest, soovitab Mõõdukate juhatus kõigil valijameestel, kes Tarandi kandideerimise korral oleksid valimiskogus hääletanud Tarandi poolt, anda oma hääl ühele koalitsioonierakonna kandidaadile oma eelistuse kohaselt.

Erakond teatas, et nende juhatus tunnustab Tarandi isiklikku eelistust Peeter Tulviste kasuks, pidades Tarandi seisukohta kaalutletuks ja põhjendatuks.

'Mõõdukad rõhutavad, et presidendivalimiste puhul tuleks parima presidendi väljaselgitamisel juhinduda tulevase riigipea isikuomadustest ning valijameeste vaba valiku printsiibist, mitte aga parteilisest distsipliinist, millele tulevane president ei tohi alluda,' seisab teates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing