Viktoria Korpan • 20 september 2001

EMT uued lepingulised kliendid saavad kuuekohalised telefoninumbrid

EMT võtab lepinguliste klientide telefoninumbritena kasutusele kuuekohalised telefoninumbrid seeriast 053 4xxxxx, kuna viiekohalised numbrid seeriatest 050 xxxxx, 051 xxxxx ja 052 xxxxx on lõppemas, teatas EMT pressiteates.

'Numbriressurss on piiratud ning kuna klientide arv pidevalt kasvab, siis vabu viiekohalisi numbreid enam ei jätku,' ütles EMT teenindusosakonna juhataja Valeri Raag. 'Loomulikult võib edaspidigi saada EMT-ga liitumisel viiekohalisi numbreid, sest kui klient lepingu lõpetab, läheb tema telefoninumber poole aasta pärast niiöelda korduvkasutusse. Valdavalt hakkame aga liitujatele andma siiski

kuuekohalisi numbreid.'

Seni kasutas EMT kuuekohalisi telefoninumbreid seeriatest 051 9xxxxx ja

053 9xxxxx ettemaksuga kõnekaardil Simpel. Kuna ka neist seeriatest onvabad numbrid lõppemas, eraldas Sideamet vastavalt EMT taotlusele EMT-leka uue Simpeli numbrite seeria 053 8xxxxx.

Hetkel kuum