Jethro Tull tuleb rokkides

ÄP 21. september 2001, 00:00

1967. aasta lõpus tuli kokku ansambli Jethro Tull originaalnelik. Sestsaati korralikku flöödirokki esitanud ning üle 60 miljoni plaadi müünud, jõuab bänd oma praeguse viiemehelise koosseisuga neljapäeval tallinlaste ette. Esialgsest nelikust on alles vaid liider Ian Anderson, kes mängib flööti ja laulab ning koos kitarrist Martin Barrega juba 32 aastat ansambli selgrooks on olnud.

Alustanud Londoni pubibändina, andsid poisid paari aasta jooksul välja mitu albumit, mis tõid neile tuntuse kogu Euroopas ja USAs. Jethro Tulli viis Briti edetabelite tippu, muusikaajakirjade esikaanele ja suurtele maailmakuulsatele kontserdilavadele Ian Andersoni klassikast, etno- ja folkmuusikast mõjutatud flöödirokk.

Meister nii oma loomingu plaadile salvestamises kui live-kontsertidel, on Jethro Tull korjanud nii hinnatud muusikaauhindu kui pälvinud lugupidamise kogu maailma roki- ja bluusisõprade seas. Mehed annavad energilisi rokk-kontserte üle maailma tänapäevani, kuigi nii mõnigi raadiodiskor aeg-ajalt imestab: ?Jethro Tull? Tegutseb? Kas nad juba aastaid pensionipõlve ei pea ja kalal ei käi?

Jethro Tull
27.09. Eesti Näituste messikeskuses
Piletid hinnaga 290?350 krooni müügil Piletilevi ja Piletipunkti müügipunktides üle Eesti ning kino Sõprus kassas Tallinnas
info www.fbi.ee , www.j-tull.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing