Kas riik riigis?

21. september 2001, 00:00

Kilovatt-tunni hind võib tõusta Eesti konkurentsivõimet halvava ca 30 võrra 115 sendini, niipalju on energiaturu inspektsiooni peadirektor Märt Ots suud paotanud. Ta räägibki ainult seda, mida boss ehk Eesti Energia lubab. Rääkimata on jäänud, et jutt käib nn energia põhitariifist, mis on praegu 90 senti kWh, mitte nt päevasest tariifist 97 senti kWh. Et aga lagi, 115 senti kWh, on inspektsioonist maha öeldud, siis hoiaks jumal selle eest, kui miski tariif on veelgi kõrgem kavandatud. Siis peab mõni mees küll oma kohalt lendama. Sest juba praegu pole mingit mõtet päevasel ja öisel arvestusel, mis pidi öist tarbimist ja seeläbi rahalist võitu suurendama. Kui Eesti Energia kuulub riigile, ja riik oleme meie, siis kaua veel ühe monopoli ja tema käsiku omavoli kestab?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing