Rüütli avaldused teevad murelikuks

25. september 2001, 00:00

President Arnold Rüütel on taas päevakorda tõstnud maa müügi piiramise välismaalastele. Rüütli hinnangul tuleks pärast Euroopa Liiduga liitumist kümneks aastaks kehtestada välismaalastele põllu- ja metsamaa ning piirialade maa müügi keeld. Taolise idee realiseerimine tähendab, et maapiirkondade areng aeglustub veelgi. Eestis tegutsevate välisinvestorite seas tehtud uuringust selgus, et Eestis hinnati väga kõrgelt võimalust osta ilma tõsiste piiranguteta maad. See on ka loomulik, sest investor soovib kindlust. Rüütli idee aitab tõrjuda välisinvesteeringuid ja nii saab ta ka viie aasta pärast presidendikampaania ajal rääkida vajadusest tasakaalustada Eesti riigi erinevate piirkondade areng.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing