Lennusõit läheb kallimaks

28. september 2001, 08:19

Estonian Air ei välista lähiajal pileti hinna tõstmist, mis võib kaasneda novembrist kehtima hakkavate uute kindlustusmääradega, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Hinnatõus pole tõepoolest välistatud. 1. novembrist hakkavad kehtima uued kindlustusmäärad ning pärast seda peaks asi selgem olema,? selgitas Estonian Airi pressiesindaja Raimond Made.

Made hinnangul võib Estonian Airis sõltuvalt olukorrast ühe otsa pileti hind tõusta umbes paari dollari ehk umbes 35 krooni võrra, mistõttu poleks hinnatõus klientidele oluline. Kui aga arvestada, et sama palju või enam võivad oma piletihindadele otsa lisada ka teised lennukompaniid, siis võib hinnatõus päris tuntav olla ? näiteks kahe või kolme ümberistumisega sihtpunkti ja tagasi jõudmine annaks hinna osas reisijatele juba tunda.

Segadusega kindlustusgarantiide osas kaotab Estonian Air hetkel ka osa oma plaanitud tuludest. Made sõnul pole ettevõttel täpseid arvutusi selle kohta, kui palju kantakse osade lendude ärajäämise tõttu kahju.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing