Ülo Toomsalu • 28. september 2001 kell 6:24

EPL: majandusministeerium tekitas telklinnaku

Kui prügikastiinimestest on Tallinnas viimase kümne aastaga saanud tavaline nähtus, siis kodutute telklinnak Akadeemia tee mändide all on midagi uut, kirjutab Eesti Päevaleht tänases juhtkirjas.

Telklinnaku autoriks on majandusministeerium koostöös Tallinna linnaga, sest kumbki püüdis Akadeemia tee ühiselamute probleemi enda kaelast ära veeretada, mõtlemata inimestele, kes neis ühiselamutes elavad.

Ühiselamud lõpuks segase taustaga firmale müünud majandusministeeriumi ametnikud eesotsas minister Mihkel Pärnojaga mõistsid ju kindlasti, et see firma ei maksa majade eest 10,5 miljonit krooni selleks, et sinna sotsiaalmaja teha.

Kodutute telklinnaku või selle sarnase probleemi tekkimine oli ettearvatav ning see oleks tulnud lahendada enne, kui majad uue ja karmikäelise omaniku kätte läksid. Millele Mihkel Pärnoja lootis? Et majadest lahtisaamisega, saab lahti ka lahenduse järgi karjuvast probleemist? küsib Eesti Päevaleht.

Hetkel kuum