Välisminister Ilvesel kodutöö tegemata

01. oktoober 2001, 00:00

Eesti välisministeerium maksab suvest alates iga kuu 250 000 ja tuleval aastal kokku 2 mln krooni USA PR-firmale Downey McGrath Group, et see sillutaks USA poliitilistes ringkondades ja meedias lobitööd tehes Eestile teed NATOsse. Selle töö tulemuslikkust pole näha, vähemalt mitte enne NATO Praha tippkohtumist sügisel 2002. Samas on välisministeeriumil endal tegemata üks töö, mille tulemuslikkust näeks interneti kaudu terve ilm ning millest oleks ilmselt kasu ka NATOsse pääsemisel ? välisministeerium ei suhtle oma USA kolleegidega niigi palju, et lükkaks ümber USA välisministeeriumi koduleheküljel oleva info Eestist kui ameeriklasi ahistavast, suhteliselt vähearenenud ja ohtlikust riigist. (vt http://travel.state.gov/estonia.html)

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing