EstSteini tootja koondab tegevusüksused

01. oktoober 2001, 11:41

Põhjamaade ja Baltimaade juhtiv katusematerjalide tarnija Lafarge Braas Scandinavia, kelle tuntumad kaubamärgid Baltimaades on EstStein ja Vittinge Tegel, koondab oma tegevusüksused uue ühtse nime alla - Lafarge Tekkin, teatas ettevõte.

Ettevõte keskendub nüüdsest uudsete kontseptsioonide väljatöötamisele terviklike katusekomplektide osas.

Firmal on ca 550 töötajat kuues riigis ja möödunud aasta käive oli 107 miljonit eurot. Lafarge Tekkin kuulub Prantsuse kontserni Lafarge, mis on maailma suurim ehitusmaterjalide tootja ning on tööandjaks 85 000 töötajale 75 riigis.

'Viimaste aastate jooksul on katusematerjalide turg muutunud üha rahvusvahelisemaks. Meie ühendatud kompetents ja suurus tagab kiiruse ja paindlikkuse ning muud eelised, mis on vajalikud, et rahuldada turu uusi vajadusi,' ütles ettevõtte tegevjuht Bengt Persson.

Firma on viimasel ajal tugevdanud oma positsiooni Põhjamaade turul. Aprillis avati uus betoonkatusekivitehas Soomes ning võeti üle Kami AB - üks Rootsi suuremaid katuseplekitootjaid. Kavas on ehitada ka uus katusekivitehas Lõuna-Rootsi, mis peaks saama valmis 2003. a. kevadeks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing