Hansab vahetab juhtkonna välja

01. oktoober 2001, 08:33

Kolmes Balti riigis panga- ja turvatehnoloogiaga tegutsev 100% Eesti kapitalil põhinev firma AS Hansab teatas, et vahetab tänasest juhtkonna välja.

Senine Eesti firma tegevdirektor ja juhatuse esimees Aigar Urva jätkab oma tööd Eesti, Läti ja Leedu firmade juhatuse esimehena, et kontsentreeruda kogu grupi juhtimisele. Raivo Kraus, kes seni on täitnud turundusdirektori kohustusi, asub tänasests AS Hansab Eesti tegevdirektori ametikohale. Müügidirektori ametikohustusi hakkab nimetatud kuupäevast täitma Andres Ronk ning firma arendustööd asub juhtima Margus Tammoja. Finantsdivisjoni jääb endiselt juhtima Kari Pavelson ning hooldusdivisjoni Algo Puusepp. Nimetatud muudatused on olulised firma jätkuvale arengule, et tagada innovaatilisus ning uute toodete ja teenuste turuletoomine.

AS Hansab on Balti riikide pangandusturul tegutsenud üle kümne aasta. Selle aja jooksul on firma saanud tuntuks seifide, järjekorraautomaatide, sularahaautomaatide ning muu pangandustehnika müügi ning hooldusega. Hetkel hooldatakse Eestis ligikaudu 450 sularahaautomaati, mille arv jätkuvalt kasvab.

Eesti firmas on 30 töötajat ning kogu grupis kokku 55 töötajat. Grupi möödunud aasta käibeks kujunes 83 miljonit krooni ning selle aasta prognoositavaks käibeks on ligikaudu 100 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing