Läänemaa haigla patsiendid saavad tasuta internetti

01. oktoober 2001, 08:35

Reedest saavad Läänemaa haigla patsiendid tasuta internetis surfata ning haiglas viibimise aega meeldivamaks ja informatiivsemaks muuta, kirjutab Lääne Elu.

'Vaata maailma' projekti raames sai haigla Eesti Ühispanga abiga kaks uhiuut arvutit, mille taga võivad haiged oma aega sisustada.

Mõttele luua haiglasse avalik internetipunkt tuli Ühispanga Haapsalu kontori direktor Nils Koik. 'Olen elus paaril korral haiglas olnud ja mulle meenus see aeg,' ütles Koik. 'Olin siis ise kogu aeg internetis.'

Haigla internetipunktis puutuvad interneti ja arvutiga kokku needki, kes tavaelus arvuti ligi ei saa ja seda pelgavad. 'Üks vanem inimene ütles, et küll näpiks, kui ainult oskaks,' kinnitas peaarsti asetäitja Kai Tennisberg.

Ühe arvuti taga istus 60aastane Eevi Liblik, kes olevat arvutit omal käel õppinud. 'Väga hea asi on see internetipunkt,' ütles Liblik, kes saatis parasjagu elektronkirja tuttavale. 'Haiglas on tohutu suhtlemisvaegus ja palju vaba aega. Internet on eriti vajalik noortele.'

Haigla peaarsti Tõnis Siiri kabinetis arvutit pole. 'Ma olen vana põlvkonna inimene,' tunnistas ta. 'Vajaliku töö saan teha sekretäri arvutis.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing