Valitsus Läänemaa elektrihinnaga ummikus

01. oktoober 2001, 16:57

Valitsus arutab homme Läänemaa elektrihinda patiseisus, sest Eesti Energia keeldub riigiabi andmisest Fortum Läänemaale. Samal ajal lükkab Fortum tagasi Eesti energia pakkumise Läänemaa elektrivõrgu müümiseks.

Valitsus kaalub homme ettepanekut osta Fortumilt ära Läänemaa elektrivõrgud, mille soomlastele kuuluv ettevõte on tagasi lükanud.

Läänemaa elektritarbijad peavad maksma elektri eest ülejäänud Eesti tarbijatest rohkem, sest Eesti Energia tariifile lisandub omakorda Fortumi hinnalisand.

Tänasest hinda tõstva Fortumi klientidel suurenevad kulutused elektrienergiale isegi 1,4 korda, ütles Viimsi vallas Fortumi vahendusel elektrit tarbiv Mati Tomson. Neljanda hinnapaketi järgi elektrit ostev Tomson peab 500 kwh elektri eest hakkama maksma senise 347,5 krooni asemel 487,75 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing