Niitenbergi ja Vähi plaan võib nurjuda

03. oktoober 2001, 00:00

Eesti riigi ja peaminister Tiit Vähi soositud USA energiafirma NRG Energy vahel kevadel Washingtonis kokkulepitud plaan moodustamaks kahe Eesti elektrijaama baasil ühisfirma on liiva jooksmas, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Erinevaist allikaist on Äripäevale teatatud, et läbirääkimised on täna jõudnud faasi, kus NRG on projektist äraütlemise äärel. Ehkki aasta algul jõudsid NRG ja Eesti riigi esindajad kokkuleppele, et Eesti Energia erastamise esimese etapina tehakse energiatootmise alal koostööd, ei ole osapooled seni ühisfirma tegevust ning põhivaldkondi paika paneva koostöö ja arengu lepingut suutnud sõlmida.

Hetkeseis: Tehingu luhtumise teemadel spekuleeriti NRG tehingu puhul mitmel korral. See oli ka loomulik, sest Eestis oli palju huvigruppe, kes üritasid tehingut nurjata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing