TravelUpi sooduslennud jäävad

03. oktoober 2001, 11:19

Ehkki Estonian Air tõstis tänasest kõikide lennupiletite hindasid 3-5% võrra, pakub ettevõtte virtuaalne reisibüroo TravelUp internetis selleks nädalaks isegi tuhandeid kroone soodsamaid lennupileteid.

Näiteks pilet ülehomsele Londoni edasi-tagasi lennule maksab seal 3490 krooni, samas kui turistiklassi pilet tavahinnakirja järgi on tänasest 5780 krooni, lisandub lennujaamamaks umbes 800 krooni. Pilet homsele Moskva lennule maksab TravelUpis 2370 krooni, tavahind on tänasest 4200 krooni pluss lennujaamamaks jne.

TravelUpi infotelefonist öeldi, et soodushindade pakkumine jätkub, kuid ilmselt kõrgemate hindadega kui seni. Sooduspakkumisele pannakse tavaliselt üksikud piletid kindlateks kuupäevadeks edasi-tagasi lennul.

Samuti jääb järgmise aasta maini kehtima Hansapangast õppelaenu võtnud noortele võimalus lennata ükskõik millisesse Estonian Airi sihtkohta 1995 krooniga pluss lennujaamamaksud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing