Parim võimalus ettevõtet müüa on pidada oksjonit

04. oktoober 2001, 12:45

Ettevõtte parima müügivõimalusena soovitas Suprema investeerimispanganduse osakonna direktor Henrik Igasta oksjonit.

'Oksjoni puhul on laua taga mitu pakkujat, unikaalse firma puhul annavad häid tulemusi ka otseläbirääkimised. Võimalik on ka kombinatsioon oksjonist ja otseläbirääkimistest. Aga oksjon on ikkagi ettevõtte jaoks parim võimalus hinda maksimeerida, see tagab parima rahalise tulemuse ja tagab müüjale suurema paindlikkuse,' selgitas Igasta tänasel ettevõtete müügiseminaril.

Igasta rõhutas, et ettevõtte müügiprotsess on alati unikaalne nähtus ning standardset reeglistikku on vähe. Tema sõnul on pigem tegemist pikaajalise loomingulise, kuid siiski keerulise protsessiga, mis nõuab kõigi osapoolte maksimaalset panust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing