Maksuameti maiuspala ? Divec

05. oktoober 2001, 00:00

Maksuameti maiuspalaks on saanud konsultatsioonifirma Divec. Sealt võetud dokumentide põhjal on algatatud 18 kriminaalasja ja 254 revisjoni. Maksuametile on laekunud 23,6 mln kr. Dokumentide võetuse pärast protesteeris enim Divec ise. Aga kõige valjemini karjub ikka see, kelle varbaile kõige valusamini astuti ? Diveci juhil Erik Vallastel lasub süüdistus 28 mln kr tulu varjamises. Vallaste enda jutt tuleb aga nagu Viru hotelli toateenija suust ? ta teeninud aastas firmade asutamise ja nõustamisega 25 000 krooni...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing