• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  700 vabatahtlikku asuvad homme metsa koristama

  Homme toimub üle-Eestiline koristusaktsioon ?Mets puhtaks?, mille raames puhastab rohkem kui 700 vabatahtlikku metsaaluseid Lääne- ja Põhja-Eesti asulalähedastes metsades.

  Laupäevane üleriiklik koristusaktsioon on 2.-14. oktoobrini kestva metsaaluste heakorrakampaania ?Mets puhtaks? põhiüritus.
  Heakorrakampaania korraldab mittetulundusühing Timur koostöös riigimetsa majandaja RMKga, soovides kogu ettevõtmisega tõsta inimeste keskkonnateadlikkust ja kutsuda kõiki üles hoidma metsad puhtana.
  Neljatunnine koristusaktsioon algab homme hommikul kell 10 ning sellest võtab osa rohkem kui 700 vabatahtlikku koolinoort ja täiskasvanut. Kell 11 peatavd kõik aktsioonist osavõtjad töö ning korraldavad üheminutilise protestiseisaku, et väljendada avalikult hukkamõistu kõikide potentsiaalsete metsareostajate suhtes.
  Kampaania projektijuhi Meelis Muhu sõnul on üleriikliku koristusaktsiooni ettevalmistamine sujunud tõrgeteta ja inimeste huvi ettevõtmise vastu on suur. ?Koristuspäeval osalevad vabatahtlikud erinevatest organisatsioonidest ning kõik osalejad varustame vajalike töövahenditega,? märkis Muhu. Ta lisas, et pärast aktsiooni tehakse ka koondkokkuvõtted ning selgub täpne osalenud vabatahtlike arv ja aktsiooni käigus koristatud prügi kogus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.