Inspektsioonil pole aimu EE kuludest

08. oktoober 2001, 00:00

Energiaturu inspektsioon tõestas veel kord, et ta ei suuda argumenteerida elektrienergia 20 krooni suuruse kuutasu kehtestamist. Või on Eesti Energia lihtsalt energiaturu inspektsiooni ära lollitanud. ?Mõelge ? juba igakuine arvetesaatmine maksab! Mark maksab juba 4.40,? põhjendas reedeses SL Õhtulehes energiaturu inspektsiooni peadirektori asetäitja Margus Kasepalu püsitasu vajalikkust.

Kõigil suurematel firmadel on võimalik sõlmida Eesti Postiga kokkulepe, mille kohaselt ei pea ostma 4.40 maksvat postmarki. Piisab firma templi löömisest ümbrikule ja sellisel juhul kujuneb ühe kirja saatmine firmale ka odavamaks. Seega Kasepalu lihtsalt vassib, kui üritab püsitasu kehtestamist argumenteerida postmarkide hinnaga. Siin on ka järsult kallineva elektrienergia hinna põhjus ? energiaturu inspektsioon on ebapädev.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing