Kebina ja Silves jahivad keskturgu

10. oktoober 2001, 00:00

Täna langetab Tallinna linnavolikogu kuue pakkuja vahel otsuse keskturu müügi kohta. Linnavara komisjon andis eile oma soovituse turu praeguse direktori Mati Kebina juhitavale firmale, kes koos Tiiu Silvesega tahab osta keskturu 31 miljoni krooniga. Silves ja Kebina sõlmisid enne viimast konkursivooru omavahelise kokkuleppe.

Hetkeseis: Keskturu erastamiseni läks aega, turg erastati 1999.a. juulis tollase abilinnapea ja Keskturu nõukogu esimehe Mait Metsamaa kaasabil Turukaubanduse ASile (üks omanik oli tollane turujuht Vadim Poli?t?uk). Metsamaa ise mõrvati 1999.a oktoobris. Väidetavalt organiseeris mõrva Poli?t?uk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing