Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ekspankur ostis kahe miljoni eest 50 Saku Suurhalli tooli

  Hoiupanga eksjuht Aare Kilp maksis 1 875 000 krooni ja sai Saku Suurhallis 50 vipitooli omanikuks. Kilp on veendunud, et tegi hea investeeringu ja tooliost tasub end ära juba 3-4 aastaga, kirjutab SL Õhtuleht.

  ?Kindlasti mõjutas ostu Eurovision. Kui saab teatavaks, kui palju pileteid läheb vabamüüki, võib nõudlus istekohtadele veelgi kasvada,? ennustab Saku Suurhalli juhatuse esimees Jaanus Vihandi. 37 500 krooni maksvaid vipitoole on 700, müüdud on neid juba üle 300.
  Äsja viiekümne tooli eest ligi kaks miljonit krooni välja käinud Hoiupanga eksjuht, praegu firma Norgard aktsionär Aare Kilp kinnitab, et investeering tasub end 3-4 aastaga.
  Kilp maksis 1 875 000 krooni, osa rahast ta laenas. ?Kui pakkumine tehti, käisin vaatamas ja mõtlesin, et ei osta. Järele mõeldes otsustasin ümber,? räägib Kilp. Ta toob näiteks Lord of Dance?i esinemise, mille pealt hoiab kokku 400 krooni, sest vipitooli omanikud pääsevad sisse odavate seisupiletitega - kõige odavam pilet maksab 250, kalleim 700 krooni. Vipitoolide omanik võib ostetud istekohti välja rentida ja lähemal ajal on selleks parim võimalus Eurovisioni lauluvõistlus.
  Kilp loodab ka ise vähemalt korra kuus mõnel kontserdil käia, ülejäänud kohad paneb aga raha teenima.
  Soomes Hartwall Arenal on levinud skeem, et on ostetud rohkem toole, mis siis hooajaks välja renditakse. Investeering on tõepoolest hea, sest kui pank annab 10 protsenti intressi ja see on hea, siis toolide väljarentimine annab kasumit 20 protsenti aastas.
  Loo?ide ja vipitoolide omanikele on Eurovisioni lauluvõistluse vaatamine tagatud. ?Nad saavad kindlasti pileti osta, teiste puhul pole see aga kindel,? ütleb Jaanus Vihandi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
USA aktsiad panid kehvale poolaastale punase punkti
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
USA peamised aktsiaindeksid lõpetasid juuni viimase kauplemispäeva miinuses, pannes punase punkti 52 aasta kõige kehvema tootlusega poolaastale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.