Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuidas ei tohi üritust teha

  Juba 20. korda joosti möödunud pühapäeval Paide ? Türi rahvajooksu. Et tegemist oli tähtpäevaga, oleks oodanud maakonna ühelt pikima tavaga esindusürituselt erilist sära. Eelkõige hoolikat ettevalmistust ja teavitust. Mida polnud seda polnud.
  Ei kuus, kolm ega kuu aega enne leidunud üheski lehes tähtpäevaüritusest mingit teavet, rääkimata pilkupüüdvatest plakatitest või väiksemat masti reklaamlehtedest.
  Maavalitsuse sporditööspetsialist kinnitas, et nii nagu igal aastal, olevat Paide ? Türi rahvajooks seegi kord üle?eestilises jooksukalendris kirjas. Aga kui paljud harrastussportlased on siis asjaomastele inimestele mõeldud kalenderplaanist teadlikud.
  Seetõttu uuriski Järva Teataja täpselt kuu enne tänavust rahvajooksu Türi linnavalitsuse humanitaarosakonna juhatajalt, kas ettevalmistustega on üldse algust tehtud.
  Temalt seetõttu, et jooksu eeltöö käib külakorda ja korraldusohjad olid Türi linnavalitsuse käes, kes omakorda andis kohustuse Türi Spordiklubide Liidule.
  Osakonnajuhataja kinnitas, et kuigi reklaami pole veel tehtud, võib kindel olla, et jooks tuleb. Sest «...numbrid on tellitud ja toimingud jagatud».
  Kui mõni aeg hiljem usutlesime maakonna inimesi, kas nad ikka rahvajooksule lähevad, tänas Paide ? Türi jooksu aastatepikkuse kogemusega õpetaja lehetegijaid üritust meelde tuletamast. «Ootan juba ammu, et reklaam ilmuks. Trenni teen sellegipoolest, sest lähen homme SL Õhtulehe rahvajooksule. Olen seal juba püsiklient, nii et number saadetakse suisa koju,» ütles ta.
  Niisugust suhtumist oleks oodanud ka Järvamaa jooksu korraldajatelt. Aga jooksuprotokoll rääkis ise enda eest: osalejaid ligi kuuendik vähem kui eelmisel aastal.
  Autor: Kaarel Aluoja
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.