Tallinna vanalinn avardab piire

Heidi Vihma 12. oktoober 2001, 00:00

Ootamatult moodne ja viimse pisiasjani lihvitud interjöör tekitas sisenedes oma erakordsusega lausa kohmetust. Kelneri poolt ruumi tagaossa hiidpikale diivanile juhatatuna võtsin aega ümbrust ja inimesi uurida ning menüüga tutvuda. Üllatused jätkusid: menüüd valitsev itaalia keel ja itaalia toidud (tõsi, toitude nimed olid ka eesti ja inglise keeles ), kelnerite itaaliapärased varjunimed rinnasiltidel, nende mitte-eestipärane pehme ja sujuv tööstiil, d?ässiklassika vaikse taustana ja ? toidud!

Vaikselt hiiliv mõnutunne peletas esialgse kohmetuse juba koos eelroa saabumisega. Tomatipestos marineeritud lambafilee kukeseentega, 85 krooni, oli peaaegu täiuslik ning pani huviga ootama järgnevat. See polnud viletsam. Grillitud mereannid, 190 krooni, olid nii värsked, et peaaegu hõngasid soolakat merevett. Ja beebi-kaheksajalad võisid vabalt veel hommikul viimset ujumist teinud olla. Tükeldatud veise sisefilee punases veinikastmes, 175 krooni, oli väga hea, kuid risoto selle lisandiks oli tuhat korda parem veel. Kaunis muinasjutt lõppes tiramisuga ning see oli õnnelik lõpp.

Loodan, et hiiliv ükskõiksus ei tõrju välja esimeste kuude pidulikkust, nagu on juhtunud nii mõnegi tippkvaliteedilt alustanud restoraniga. Igaks juhuks ? ärge hiljaks jääge! Lõuna- või õhtusöök Boccas edendab teie äri ja ühtlasi kaunistab teie elu.

Bocca
aadress: Olevimägi 9, Tallinn
telefon: (0) 641 2610
avatud: 12?24
hinnaklass: kõrge

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing