Vändras avatakse uus postkontor

Inno Tähismaa 12. oktoober 2001, 12:24

Esmaspäeval, 15. oktoobril kell 11.00 avatakse Vändras Pärnumaal uue postkontori hoone.Postkontor asub Vändra keskuses, Pärnu-Paide mnt 4.

Tegemist on uue hoonega, mille projekteeris Hardi Lehemaa Pärnu arhitektuuribüroost Lehemaa ja Urgard. Paviljonitüüpi ühekorruselise ehitise konstruktiivse osa ning sanitaar- ja elektrotehnilise osa projekteeris AS Pärnu EKE Projekt. Ka hoone sisekujundus on Hardi Lehemaalt.

Postkontori ehituse konkursil osales 6 firmat, kellest võitjaks osutus AS Eston Ehitus Pärnust. Ehitajaga sõlmiti töövõtuleping 8.6.2001. a., tehniline komisjon võttis hoone vastu 10. oktoobril. Vändra postkontori ehitustööd läksid maksma ligi 3 miljonit krooni.

Vändra postkontor sai ka uue mööbli, mille valmistasid OÜ Matti Puit Libatsest Pärnumaalt ja AS Standard.

Uue postkontori üldpind on 212 m2. Vändra postkontoris hakkab klientuurile teenuseid osutama 9 postitöötajat. Vändra uus postkontor osutab kõiki postiteenuseid.

'Vändra kaasaegse postkontori avamine on järjekordne tähis Eesti Posti regionaalses ehitusprogrammis,' ütles AS Eesti Post peadirektor Tarmo-Jaan Tõeleid. 'Eesti Posti jaoks on teeninduspiirkonnaks kogu Eesti Vabariigi territoorium ja kõik tema elanikud. Viimase kolme kuu jooksul oleme avanud uue postkontori Vaidas Harjumaal, Räni postkontori Tartus, uue postkontori Märjamaal, järge on ootamas renoveeritav postkontor Tartus Anne linnaosas ja mitmed teised', lisas T.-J. Tõeleid.

Vändra postkontor avab külastajaile uksed esmaspäeval, 15. oktoobril kell 12.00. Postkontor on avatud iga tööpäev kell 9.00 - 17.30, laupäeval kell 9.00 - 13.00.

Avamispäeval, 15. oktoobril on kasutusel esimese päeva tempel - 'Vändra Postkontor - avamine'. Kuu aega on kasutusel ka käsikõrvaltempel 'Vändra Postkontori uus maja'. Avamispäeval ilmub spetsiaalne postkaart Vändra postkontori vaatega.

Vändra postkontori pidulikule avamisele esmaspäeval, 15. oktoobril kell 11.00 on palutud osalema Pärnu maavanem Toomas Kivimägi, AS Eesti Post nõukogu esimees Anti Moppel, Vändra alevivolikogu esimees Tiit Kangert, Vändra alevivanem Toomas Sonts, Vändra vallavolikogu esimees Ilmar Teevet, Vändra vallavanem Peeter Reimann. Avamisel osalevad AS Eesti Post peadirektor Tarmo-Jaan Tõeleid ja Pärnu Postkontori tegevdirektor Ülari Tuisk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing